luni, 10 ianuarie 2011

Oltenița = Sabii si cutite

Dupa cum ne relateaza domnisoara repoterita, in localitatea Oltenita din judetul Calarasi, bataia cu sabii si cutite ar fi ceva firesc, precum mersul la paine. Aici cum nu-ti convine ceva, scoti brishca din portmoneu si-i faci "buzunar" adversarului.
In localitatea aceasta marginasa si stinghera, unde colcaie de pustani cu masini care mai de care, si de domnisoare ce se invart prin lumea mondena, Tanase Cristian aka "Dodel", capitan al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a facut teribila greseala de a-si face aparitia, la brat cu celebra si mult prea recunoscuta Guresoaie Diana, cea care a jucat pe la mai multi fotbalisti, pe diferite pozitii. Cum pe chipul pitesteanului din Ghencea se citeste coeficientul de inteligenta subunitar si masculinitatea feroce, acesta nu a facut decat sa starneasca orgoliul din fostul iubit al Dianei, Nacu Florin, cel care i-a aratat lui Dodel de ce va trebui sa evite orasul natal a lui I. Iliescu pentru destul de multa vreme, de acum incolo. Cert e ca nu au existat sabii si cutite la fata locului, daca ar fi fost asa n-ar mai fi ramas nici bretonul de cunoscutul fotbalist, ci Tanase&co. (adica fra-su si alte 2-3 bagaboante) si-au luat-o destul de tare pe coaja de la cativa localnici bastinasi nedusi prea mult la biserica.
Asadar, pentru cine are dusmani ce se oftica, bunici ce nu vor sa le dea pensia, vecini ce asculta manele prea tare, sau catei ce nu vor sa latre, propuneti-le sa-i duceti la o plimbare spre orasul de pe malul Dunarii...............si apoi vor intelege ei de ce.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu