luni, 7 iunie 2010

Asumarea malnutritiei

Ieri pe la orele 16:00 "cabinetul Boc" ne-a anuntat oficial ca se va alege praful de noi. Ca vor scadea salariile si pensiile cu procentul anuntat anterior (25%, respectiv 15%), dar ne-a asigurat ca nu se va atinge de colosalele venituri de 350 RON ale pensionarilor, si de salariile sub 600 RON (sumele astea repezentand cam un plin de combustibil la Q7-urile si X5-urile cu care acestia ne-au sfidat la intalnirea de la Palatul Snagov). Incapatanarea cu care isi mentin ideile cretine de "decapitare" a populatiei, si in acelasi timp aroganta si nesimtirea cu care ne-au spus ca stiau mai de mult de aceasta criza (dar normal ca nu erau "sinucigasi" sa ne spuna, asa cum a afirmat domnul Berceanu, ca nu-i mai vota nici dracu) e strigatoare la cer, si s-ar solda cu inchisoare pentru dumnealor in orice stat ce respecta niste reglui, dar normal ca noi, cetatenii, nu avem nicio forta si nu putem sa facem nimic, in afara de cateva proteste, in care nu ne baga nimeni in seama.
"Raul cel mai mic" de care ne tot vorbeste dl. prim-"mini"stru se pare ca va deveni un rau inevitabil de mare, in toamna, cand de la aceleasi microfoane de la care vorbeste in poza dl. Boc, ne va transmite ca va trebui sa umble si la majorarea taxelor si impozitelor, pentru ca nu sii pot da de cap bugetului, deoarece incompetenta si diletantismul care ii caracterizeaza nu si-au facut numarul pana la capat.
Un lucru e cat se poate de clar si il poate observa orice om, fara sa aiba studii aprofundate in politologie: atata timp cat pe mine nu ma afecteaza cine stie ce masurile astea, pentru ca eu sunt cufundat pana la gat in manevre si combinatii, nu prea imi pasa de pensionarii care in fiecare marti, miercuri si vineri stau la coada pentru a primi 2 paini amarate de la Casei de Ajutor Reciproc Omenia. Ca pe aia cu Mercedes ML si BMW X6 o sa-i doara in torpedou de aceleasi masuri dupa care restul romanilor se prapadesc. Se potriveste cat se poate de bine citatul acela din Biblie: "Saracul nu crede celui flamand".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu